Vinslövs Bygdedansare som bildades 1992 har för närvarande ca 170 medlemmar i åldrar från 10 år och uppåt som kommer från kommunerna Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge.

Vi håller till i Vinslövs Bygdegård där vi anordnar danskurser för barn, ungdom och vuxna under vår, höst och vinter. Vi dansar foxtrot och många varianter av vals, schottis, polka, mazurka och hambo.

Föreningen är ansluten till den rikstäckande organisationen Svenska Folkdansringen genom dess Skånedistrikt. Målsättningen är att främja och upprätthålla den kulturella dansen.

Vinslövs Bygdedansare är en ideell förening som är religiöst och partipolitiskt obunden. Vår verksamhet bedrivs under kamratliga och sunda former så att kontakterna mellan olika åldrar främjas och förståelse skapas för olika folk och deras kultur.

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift